COMPETENȚĂ ȘI EXPERTIZĂ

REPFOND întruneşte expertiza unor ingineri români cu experienţă vastă în domeniul fundaţiilor speciale, în proiecte desfăşurate în România, Europa şi Canada. Pornind de la expertiza în ingineria geotehnică şi în proiectarea şi execuţia de fundaţii speciale, ne-am specializat şi dezvoltat gradual activitatea şi am extins serviciile oferite către proiectare, consultanță şi management de proiect specializat, dirigenţie de şantier, cât şi executie a lucrărilor în regim de antreprenoriat şi subantreprenoriat.

Cu peste 10 ani de experiență geotehnică, 20 de ani în domeniul constucțiilor şi numeroase proiecte executate, astăzi avem o profundă cunoaştere a tuturor aspectelor atât de complexe implicate într-un proiect de construcţii, de la cele tehnice până la cele de management şi financiare,  iar această cunoaştere o transferăm fiecărui proiect nou astfel încât să furnizăm clienţilor noştri rezultate excepţionale în termeni de Eficienţă a investiţiei şi de Calitate în execuţie.

Proiectele noastre acoperă diverse domenii de activitate: lucrări de fundaţii speciale, clădiri industriale, de birouri, spaţii logistice şi de depozitare, construcţii rezidenţiale, clinici medicale şi spitale, construcţii civile precum pontoane, podețe, locuri de joacă, construcţii pe plajă.

VALORILE NOASTRE ȘI CUM NE DESFĂȘURĂM ACTIVITATEA

Indiferent de proiect, acţiunile de proiectare şi operaţionale, de zi cu zi, sunt ghidate pe următoarele principii:

  • Rigurozitate, care asigură clientului nostru o calitate executată în standarde ridicate dar şi în termen.
  • Reducerea costurilor asociate lucrărilor pentru care suntem angajaţi
  • Profesionalism în toate aspectele, de la proiectare, până pe şantier
  • Flexibilitate datorată faptului că suntem o companie mică, care dedică clientului timp şi consultanţă pentru a alege solutia optimă, oferta optimă, modul de executare optim, pentru propria sa nevoie.

DEZVOLTARE/PRODUCȚIE

Ne-am specializat în soluțiile de îmbunătăţire a terenului de fundare şi executam piloţi elicoidali calculaţi şi adaptaţi condiţiilor geotehnice din România.

Mai multe informaţii pe http://www.pilotielicoidali.ro/

La REPFOND înţelegem că vă doriţi să vă finalizaţi proiectul cât mai repede, mai economic şi mai sigur posibil!

TESTIMONIALE CLIENȚI